Mer information om utbildningen till sjuksköterska

Information om utbildningen

Utbildningsplan och kursplaner

Programmet använder Moodle som läroplattform. Här hittar du utbildningens kursplaner, litteraturlistor och annan övergripande information.

Lov förekommer inte under terminstid. Observera att det är en veckas uppehåll mellan HT och VT.

Information om utbildnings- och terminstider finner du här

Första kursens schema SJSB40 Omvårdnadens grunder finns tillgänglig senast 30 dagar före utbildningens start. Kursansvarig är Lena Forsell.

Teoretisk utbildning

Lund är kursort. Den teoretiska utbildningen är förlagd till Health Sciences Centre (HSC), Margaretavägen 1B: Hitta till HSC. Under teoriperioder varierar den schemabundna tiden mellan kl 08.00-18.00, måndag-fredag. Enstaka praktiska övningar kan förekomma under kvällstid. Studierna är i hög grad baserade på självstudier.

Programansvarig
Magnus Sandberg
magnus [dot] sandberg [at] med [dot] lu [dot] se

Inriktningsansvarig för praktisk utbildning (VFU)