Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vården behöver DIG idag!

Just nu är sjukvården i Skåne under hård press på grund av covid-19-pandemin och behöver dig som kan hjälpa till att förstärka vården med att ta extrapass.

Vem kan hjälpa till?

ALLA STUDENTER oavsett om du studerat kort eller lång tid, eller vilket program du går.
Alla händer behövs! Har du ännu ingen erfarenhet av arbete i vården kan du ändå hjälpa till med att exempelvis bädda och flytta sängar, transport och köksuppgifter.

Hur gör du?

Om du har en timanställning sen tidigare, ber vi dig att kontakta den enheten direkt.
Annars vänd dig till Region Skåne via länken nedan
OBS: Om du inte studerar till läkare eller sjuksköterska klickar du på länken ”Intresseanmälan för personer utan vårdutbildning”

Vill du hjälpa till? – Region Skåne