Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Uppdatering om Corona-viruset, läs mer på www.lu.se - Klicka här för att dölja meddelandetUppdateringomCorona-viruset,läsmerpåwww.lu.se
Du är här

Studieplatser

Läsplatser

På våra bibliotek och studiecentrum finns det ett flertal läsplatser. Det finns helt tysta separata rum, men även läsplatser ute i våra bibliotek och i övriga studiemiljöer.


Grupprum

Det finns bokningsbara grupprum och grupparbetsbord på Medicinska fakultetens bibliotek i CRC och HSC och i BMC Studiecentrum. Flera av grupprummen är utrustade med whiteboard och dator för att underlätta gemensamt arbete.

BMC
Grupprummen på BMC kan tyvärr inte bokas av studenter.

CRC
Du bokar grupprum i biblioteket på CRC via e-post: lokalcrc [at] med [dot] lu [dot] se. Ange önskat rum, antal personer och termin/utbildningsprogram. Grupprum kan bokas vardagar mellan klockan 8 och 17. Rummen får bara bokas för användning av grupper, inte för ensamarbete. 

Du kan boka ett grupprum för 30 minuter upp till 4 timmar och rummen går att boka 14 dagar i förväg. Du får ha högst 6 bokningar under denna tid. Glöm inte att avboka om ni får förhinder! Problem eller hjälp? Kontakta lokalcrc [at] med [dot] lu [dot] se

HSC
Kalender för bokning finns vid varje bokningsbart rum. Du kan boka max 4 timmar i taget, 2 veckor i förväg.


Datorarbetsplatser

Det finns datorarbetsplatser i alla våra tre hus. Efter öppettiderna har du tillgång till studiecentrumet/biblioteket med ditt passerkort.

Information om hur du ansöker om passerkort


För läkarstudenter med placering i Helsingborg

I läkarhuset och i sjukhusbiblioteket finns sammanlagt 20 studieplatser, varav 14 är utrustande med dator. Grupprummen i läkarhuset kan användas för självstudier, om de inte redan är bokade.

Sidansvarig:

Medicinska fakulteten
Lunds universitet
Box 117
221 00 LUND

Telefon: 046-222 00 00 (växel)
E-post: info [at] med [dot] lu [dot] se