Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Läsplatser

På våra bibliotek och studiecentrum finns det ett flertal läsplatser. Det finns helt tysta separata rum, men även läsplatser ute i våra bibliotek och i övriga studiemiljöer.


Grupprum

Det finns bokningsbara grupprum och grupparbetsbord på Medicinska fakultetens bibliotek i CRC och HSC. Flera av grupprummen är utrustade med whiteboard och dator för att underlätta gemensamt arbete.

BMC
Grupprummen på BMC kan tyvärr inte bokas av studenter.

CRC
Du bokar grupprum i biblioteket på CRC via e-post: lokalcrc [at] med [dot] lu [dot] se. Ange önskat rum, antal personer och termin/utbildningsprogram. Grupprum kan bokas vardagar mellan klockan 8 och 17. Rummen får bara bokas för användning av grupper, inte för ensamarbete. 

Du kan boka ett grupprum för 30 minuter upp till 4 timmar och rummen går att boka 14 dagar i förväg. Du får ha högst 6 bokningar under denna tid. Glöm inte att avboka om ni får förhinder! Problem eller hjälp? Kontakta lokalcrc [at] med [dot] lu [dot] se

HSC
Grupprummen på HSC kan tyvärr inte bokas av studenter.


Datorarbetsplatser

Det finns datorarbetsplatser i två av våra hus: HSC (Lund) och CRC (Malmö). Efter öppettiderna har du tillgång till studiecentrumet/biblioteket med ditt passerkort.

Information om hur du ansöker om passerkort


För läkarstudenter med placering i Helsingborg

I läkarhuset och i sjukhusbiblioteket finns sammanlagt 20 studieplatser, varav 14 är utrustande med dator. Grupprummen i läkarhuset kan användas för självstudier, om de inte redan är bokade.