Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Läsplatser

På våra bibliotek och studiecentrum finns det ett flertal läsplatser. Det finns helt tysta separata rum, men även läsplatser ute i våra bibliotek och i övriga studiemiljöer.


Grupprum

Det finns bokningsbara grupprum och grupparbetsbord på Medicinska fakultetens bibliotek i CRC och HSC. Flera av grupprummen är utrustade med whiteboard och dator för att underlätta gemensamt arbete.

CRC och HSC

Boka grupprum på CRC och HSC (TimeEdit bokningssystem)

Du loggar in med ditt LUCAT-id.

Du kan boka ett grupprum för 2 timmar åt gången och rummen går att boka 14 dagar i förväg. Du får ha högst 6 bokningar under denna tid. Glöm inte att avboka om ni får förhinder!

CRC:

För att få tillgång till läsplatser och grupprum på CRC måste du ha passerkort med CRC behörighet.

Se länk https://www.student.med.lu.se/studieplatser-it/passerkort

Problem eller hjälp?

lokalbokning [at] med [dot] lu [dot] se (Kontakta lokalbokningen (e-post))   


Datorarbetsplatser

Det finns datorarbetsplatser i två av våra hus: HSC (Lund) och CRC (Malmö). Efter öppettiderna har du tillgång till studiecentrumet/biblioteket med ditt passerkort.

Information om hur du ansöker om passerkort


För läkarstudenter med placering i Helsingborg

I läkarhuset och i sjukhusbiblioteket finns sammanlagt 20 studieplatser, varav 14 är utrustande med dator. Grupprummen i läkarhuset kan användas för självstudier, om de inte redan är bokade.