Tillgänglighet för student.med.lu.se
Medicinska fakulteten vid Lunds universitet ansvarar för den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. På den här sidan beskriver vi hur student.med.lu.se lever upp till lagkraven om tillgänglighet till digital offentlig service. Vi listar även eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du rapporterar brister till oss så att vi kan åtgärda dem.
Hur tillgänglig är webbplatsen?
Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga. Se avsnittet om innehåll som inte är tillgängligt nedan för mer information.
Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?
Om du behöver innehåll från denna webbplats som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du kontakta oss via formuläret nedan.
Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet
Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, kontakta oss via formuläret nedan så att vi får veta att problemet finns.
Formulär för anmälan om bristande tillgänglighet
Tillsyn
Myndigheten för digital förvaltning (DIGG) har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta dem och påtala det.
Anmäl bristande tillgänglighet – digg.se
Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet
Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, på grund av de brister som beskrivs nedan.
Innehåll som inte är tillgängligt
- Ett mindre antal sidor kan innehålla avsteg från korrekt rubrikstruktur.
- Webbsidor och dokument kan innehålla onödigt svårt språk.
- Enstaka länktexter innehåller inte korrekt information. WCAG 2.4.4 (A)
- Det finns dokument med tillgänglighetsbrister.
Vår ambition är att så snart som möjligt avhjälpa bristerna. Arbetet sker successivt.
Hur vi testat webbplatsen
Vi har gjort en självskattning (intern testning) av medicin.lu.se. Senaste bedömningen gjordes den 14 augusti 2023. Vi har gjort en manuell granskning samt vid tidigare tillfälle också använt webbläsartillägget WAVE (Web Accessibility Evaluation Tool) vid utvärderingen.
Senast uppdaterad
Redogörelsen uppdaterades senast den 23 augusti 2023.