Din kursbok som e-bok

Anatomi, medicin & biomedicin

Läs din kursbok online via ClinicalKey Student!

ClinicalKey Student är en e-bokssamling från Elsevier med 242 e-böcker inom medicin, anatomi och biomedicin. På ClinicalKey Student kan du skapa så kallade flashcards och anteckningar.

I ClinicalKey Student ingår även:

• 85 000 högupplösta bilder som är upphovsrättsligt godkända för användning i presentationer
  • 850 videor
  • 1500 sammanfattningar av vanliga sjukdomar och ämnen

För att få tillgång till böckerna måste du skapa ett användarkonto på ClinicalKey Student när du sitter på universitetets nätverk. En gratis mobilapp finns tillgänglig för Android och iOS i Play butik och App Store, sök på ”ClinicalKey Student Bookshelf”.

Skapa ett användarkonto för ClinicalKey Student på clinicalkey.com

Läs kursboken offline

Programvara för offlineläsning finns tillgänglig för Windows 10+ från Microsoft Store, och för Mac genom att ladda ner och öppna en zip-fil från förlaget Elsevier:

Filmer och manualer för att komma igång:

Har du frågor om din lån och kurslitteratur?

Boka en bibliotekarie

Behöver du hjälp med litteratursökning, sökstrategier, databaser, källkritik, referenshantering eller andra informationsrelaterade frågor?

Boka handledning med bibliotekarie – formulär på med.lu.se