Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Läsplatser

På våra bibliotek och studiecentrum finns det ett flertal läsplatser. Det finns helt tysta separata rum, men även läsplatser ute i våra bibliotek och i övriga studiemiljöer.

Öppettider

BMC

Öppettider till BMC i Lund för studenter är måndag till söndag klockan 06:45–22:00. Observera att du behöver ett nytt passerkort.

Mer information om passerkort

CRC

Observera att du behöver passerkort för att komma in i byggnaden på kvällar och helger.


Grupprum

Det finns bokningsbara grupprum. Flera av grupprummen är utrustade med whiteboard och bildskärm för att underlätta gemensamt arbete.

Boka grupprum på BMC och CRC

För att få tillgång till läsplatser och grupprum på CRC måste du ha passerkort med CRC behörighet.

Boka grupprum på BMC och CRC (TimeEdit bokningssystem)

Du loggar in med ditt LUCAT-id.

Du kan boka ett grupprum för 2 timmar åt gången och rummen går att boka 14 dagar i förväg. Du får ha högst 6 bokningar under denna tid. Glöm inte att avboka om ni får förhinder!

Information om passerkort

Problem eller hjälp?

Kontakta lokalbokningen: lokalbokning [at] med [dot] lu [dot] se 


För läkarstudenter med placering i Helsingborg

I läkarhuset och i sjukhusbiblioteket finns sammanlagt 20 studieplatser, varav 14 är utrustade med dator. Grupprummen i läkarhuset kan användas för självstudier, om de inte redan är bokade.