Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Trakasserier och sexuella trakasserier

Medicinska fakulteten accepterar varken kränkningar eller trakasserier. Dessutom finns det en nolltolerans mot diskriminering.

Har du har upplevt eller fått kännedom om kränkande beteende, trakasserier eller sexuella trakasserier vill vi veta det. Du har alltid rätt att få hjälp, råd och stöd vid sådana händelser.

Kontakta någon som du känner förtroende för. Du hittar kontaktuppgifter i kontaktrutan på denna sida.

Fördjupa dig i definitioner, få information kring vilket stöd du har rätt till och hur en utredning går till vid en anmälan (Lunds universitets centrala webbplats)

Kontakt

Om du upplever brister i din studiemiljö hör du i första hand av dig till någon nedan:

Kursansvariga
Ansvariga för den kurs du går, till exempel någon inom kursledningen eller annan lärare du känner förtroende för. Under VFU/VIL kontakta, om möjligt, även handledaren på den arbetsplats du är placerad.

Studievägledare 
Kontaktuppgifter till din studievägledare

Studerandeskyddsombud eller studentkåren 
Kontaktuppgifter till studerandeskyddsombud och studentkår

Om du inte får de svar eller det stöd du förväntar dig kan du kontakta någon som har ett övergripande ansvar för din studiemiljö
Kontaktuppgifter till personer på övergripande nivå